Comanda unui solar /kit de solar

Livram solariile pentru legume sau orice alta piesa componenta disponibila in oferta comerciala prezenta prin intermediul acestui site DOAR in baza unei comenzi ferme lansate prin intermediul magazinului on-line www.constructiisolare.ro sau prin comanda telefonica, la numarul 0724.585.956 sau 0769.975.949. Comanda trebuie sa contina datele despre produsul comandat, datele de contact si datele de livrare ale beneficiarului. Dupa finalizarea comenzii va transmitem, pe adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului sau in momentul plasarii comenzii, confirmarea comenzii si factura proforma. Data programata pentru transport va fi comunicata atat telefonic cat si prin e-mail, la cerere, de asemenea, toate etapele necesare productiei vor fi notificate, in mod automat, de catre compania noastra in format electronic.

Comenzile se livreaza in 5-15 zile lucratoare de la comanda. 

Comenzile anulate nu reprezinta un angajament de livrare din partea companiei noastre si sunt nule de drept. De asemenea, SC Solarii Oltenia SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda venita din partea aceluiasi beneficiar.

Etapele unei comenzi

– Comanda deschisa – confirmarea transmiterii comenzii on-line catre compania noastra (notificare e-mail si generare factura proforma), precum si confirmarea acesteia telefonic. (Va sunam noi).

– Programare livrare – inventarierea tuturor elementelor si pregatirea transportului (notificare e-mail sau va contactam telefonic)

– Comanda livrata – etapa finala, coletele sunt predate transportatorului (notificare e-mail si telefonic/SMS).


Plata prin card

Plata prin cardul Visa sau Mastercard se realizeaza prin intermediul solutiei E-Commerce Netopia MobilPay system (mobilpay), in parteneriat cu Garanti Bank intr-un mediu complet securizat, 3D secure. SC Solarii Oltenia SRL nu stocheaza si nu utilizeaza datele cardului dvs.

Preturile afisate includ TVA.

Aveti nevoie de ajutor? Pentru comenzi telefonice apelati numarul de telefon: 0724.585.956 sau 0769.975.949.