Intrebări frecvente

Citiți întrebările frecvente înainte de a ne contacta.

Care sunt taxele de livrare pentru comenzile de la Magazinul Online?

Calculul taxelor de livrare se realizeaza in urmatorul mod:
Pornind din Craiova, unde se afla fizic sediul firmei noastre pana in locatia de amplasare/livrare va costa 0.80 RON (bani) per kilometru. Va invitam sa furnizati detaliile pentru livrare in mod telefonic operatorului call-center la nr. +40 769 975 949 si sa cereti un calcul estimativ pentru aflarea sumei totale.

Ce metode de plată sunt acceptate în Magazinul Online?

Momentan utilizam doar modalitatea de „Plata online cu cardul„. In cadrul acestui magazin prelucrarea datelor digitale pentru plata dvs. se face prin redirectionare catre pagina securizata a procesatorului de plati Netopia – MobilPay in parteneriat cu Garanti Bank.Astfel sunteti plasat intr-un mediu 3d Secure cu tehnologii de criptare de ultima generatie.

Cât durează livrarea?

In general onoram comenzile intre 5-15 zile lucratoare. Detalii suplimentare puteti cere operatorului call-center la numarul +40 769 975 949, oricand in intervalul nostru de lucru.

Cât de sigure sunt cumpărăturile din Magazinul Online? Datele mele sunt protejate?

In ceea ce priveste platile online, in Romania, exista foarte multi sceptici. Probabil din cauza notorietatii hackerilor romani care fac ravagii, mai mult in strainatate, probabil din cauza mass mediei care relateaza tot mai multe intamplari ale unor pagubiti pe zona online.
Realitatea, in ceea ce priveste platile online, este cu totul alta! Atat bancile, cat si comerciantii online (de ex: Mobilpay, Epayment), lucreaza zilnic si investesc bani grei pentru a imbunatati masurile de securitate. In primul rand, pentru a incuraja cumparaturile online, in al doilea rand, pentru a evita eventualele fraude. Este adevarat, in online mereu va exista cineva care sa reuseasca sa sparga toate aceste masuri de securitate, insa hackerii avansati capabili sa faca aceste stricaciuni sunt putini si de regula vizeaza persoane importante sau corporatii.
Utilizatorul de internet obisnuit va fi mai in siguranta in online decat in offline daca respecta cateva reguli esentiale, de baza, si este atent de unde isi face cumparaturile. Astfel, vom enumera si explica pe scurt cateva metode simple, usor de pus in aplicare de oricine – pentru a va proteja de frauda online:
1. Folositi sistemul 3d secure – Aceasta este un sistem adoptat de banci, cu ajutorul caruia, fiecare tranzactie pe care o efectuati online cu Visa sau Mastercard va solicita o parola – pe care evident, doar dvs o cunoasteti! Fara 3d secure, oricine poate face shopping online folosind din banii dvs daca cunoaste datele inscriptionate pe card.
2. Cumparati de la cei care va asigura siguranta! – Un alt aspect deosebit de important! Sistemul 3d secure precizat mai sus poate fi folosit doar la comerciantii care la randul lor au aderat la acesta. Puteti accesa website-ul comerciantului si verifica in footer (jos in pagina) daca are siglele Visa si Mastercard.
3. Asigurati-va ca utilizati o conexiune securizata – Pagina in care introduceti datele cardului trebuie sa fie securizata, mai precis, adresa ei trebuie sa inceapa cu https si nu http, cum sunt cele clasice, lucru ce poate fi observat cu usurinta in bara de adrese a browser-ului dvs. Pe toata perioada navigatiei pe o pagina http, datele dvs pot fi transmise la diferite terte (provider spre exemplu) iar interceptarea acestora “pe drum” n-ar fi o treaba imposibila.
4. Asigurati-va ca in spatele website-ului se afla o firma – Orice firma care activeaza in online si care este cat de cat serioasa va introduce datele pe site. Date precum: CUI, J, etc. Este mai mult decat evident ca oricine poate inscrie date fictive, insa acestea pot fi verificate pe adresa Ministerului de Justitie. Mai trebuie spus ca un plus de siguranta il asigura firmele vechi!
Asadar, securitatea platilor online nu este greu de asigurat pentru internautului de rand, iar hackerii profesionisti care “sparg orice” nu sunt interesati de acestia – motiv pentru care, pe aceasta cale, incurajam pe toti utilizatorii de internet sa foloseasca zona online la maximum potential!
Magazinul nostru online foloseste redirectionarea online catre pagina securizata a procesatorului de plati in cazul unei comenzi achitate prin „Plata cu cardul”. In acest fel sunteti plasat intr-o zona extrem de sigura cu criptare de ultima ora privind modul de realizare a tranzactiei online.

Ce se întâmplă exact după plasarea unei comenzi?

O groaza de lucruri :).
Initial sistemul automatizat ce formeaza acest magazin online va emite o factura proforma direct catre adresa de e-mail pe care dvs. o completati in formularul de comanda.In functie de numarul de comenzi in asteptare si de gradul de ocupare (in general nu depaseste 24 ore) ve-ti fi apelat/a telefonic pentru confirmare.Facem acest lucru pentru a evita orice greseala, de orice tip.Dupa stabilirea detaliilor de livrare se purcede la onorarea propriu zisa a comenzii dvs.

Primesc o factură pentru comanda mea?

Desigur. Suntem o companie inregistrata la Registrul Comertului cu urmatoarele date:
Nr. Ordine Registrul Comertului: J16/658/2016
C.I.F.: RO35843856
Sediul: Craiova str. Calea Severinului nr. 40 C
Judetul: Dolj

Sistemul automat (magazinul nostru online) va emite o factura proforma catre adresa pe care dvs. o completati in formularul de comanda
imediat dupa plasarea cu succes a comenzii dvs. urmand a fi contact-ati telefonic de catre un operator call-center pentru confirmare.
In momentul cand comanda este onorata vi se inmaneaza personal, ori atasate la coletul propriu-zis documentele legale precum
si certificatele de garantie, dupa caz.In situatii extreme se pot transmite aceste documente pe hartie prin factor postal.